Politica de confidențialitate (aplicații telefoane)

Noi, Comitetul de Traducere a Bibliei în Limba Rromani Standard publicăm câteva aplicații care conțin porțiuni din Biblie traduse în limba rromani standard – în colaborare cu organizația Wycliffe Româmia. Scopul acestei Politici de Confidențialitate este de a vă ajuta să înțelegeți ce date colectăm de la utilizatorii care instalează sau folosesc aplicațiile noastre și cum utilizăm aceste date.

Dacă instalați aplicația din Google Play Store, acesta ne poate informa câte aplicații sunt instalate sau dezinstalate într-o anumită țară. Numai în acest mod putem afla în ce măsură sunt utilizate aplicațiile noastre: acest lucru se face cu ajutorul serviciului Google analytics.

Aplicațiile noastre nu colectează informații prin care utilizatorii ar putea fi identificați în mod individual. (Astfel de metode sunt de ex. coduri ID unice care combinate cu alte date, ar permite identificarea individuală a utilizatorilor. Noi nu colectăm acest fel de informații.) Nu vom urmări niciodată locurile în care vă aflați din punct de vedere fizic, și nici site-urile de internet pe care le vizitați. Aplicațiile noastre nu încearcă să vă acceseze locația exactă, agenda de adrese, fotografiile, lista aplicațiilor instalate, sau alte date personale care se află pe telefonul sau dispozitivul dvs.

Niciodată nu vom vinde sau comercializa datele care ne sunt furnizate prin interacțiunea Dvs. cu aplicațiile noastre. Le vom folosi doar pentru a înțelege locul și modul în care sunt utilizate aplicațiile. Ocazional vom întocmi un rezumat al informațiilor (referitor la numărul de utilizatori din diferitele țări) și le vom transmite pentru a încuraja proprietarii dreptului de autor a traducerilor și pe cei care au lucrat la îndelungata muncă de traducere a Bibliei, sau au susținut-o în diferite moduri.