Politica de confidențialitate

Locația acestui server este în UE și se află sub incidența Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) . Acest site folosește cookie-uri pentru setarea limbii, dar nu colectăm date personale și nu folosim metode de monitorizare a vizitatorilor individuali. Unele date stocate ar permite identificarea vizitatorilor doar dacă ar fi combinate cu alte date la care operatorii acestui site nu au acces. Aceste date sunt stocate pentru motivele legitime enumerate mai jos.

  • Unele statistici despre vizitatorii site-ului sunt păstrate pentru o perioadă nedefinită pentru stabilirea popularității diferitelor pagini ale site-ului. Aceste statistici pot conține adrese IP.
  • Datele de utilizare din jurnalul de acces al serverului (care ar permite identificarea vizitatorilor pe baza adresei IP și timpul exact al vizitei) sunt șterse în mod automat după aproximativ 1 lună. Acestea nu sunt publicate sau divulgate altor persoane, dar sunt verificate pentru identificarea unor erori ale site-ului sau atacuri informatice.
  • În cazul unui atac informatic (incluzând și cazurile dovedite de atacuri fără succes) datele corespuzătoare (inclusiv adresa IP împreună cu data vizitei, și datele primite și trimise de către atacator) pot fi păstrate pentru o perioadă mai îndelungată, sau după caz înmânate autorităților corespunzătoare sau furnizorilor de internet