Adatvédelmi irányelvek

A weboldal szervere az Európai Unió területén található, és ezért érvényesek rá a GDPR Általános Adatvédelmi Rendelet szabályozásai. Ez a weboldal cookie-kat használ a nyelvek beállításához, de nem gyűjtünk személyes adatokat, és nem használunk nyomkövető módszereket az egyéni látogatók azonosítására. Tárolunk bizonyos adatokat, amelyek segítségével azonosítható egy adott személy, de csak abban az esetben, ha ezeket az adatokat összevetjük olyan feljegyzésekkel, melyekhez a weboldal üzemeltetőinek nincs hozzáférésük. Ilyen adatokat az alábbi indokolt esetekben tárolunk.

  • Bizonyos látogatási statisztikákat határozatlan ideig tárolunk, az oldalak látogatottsága meghatározása érdekében. Ezek a statisztikák tartalmazhatnak IP-címeket.
  • A szerveren végrehajtott műveletek naplófájlját (mely lehetővé tenné a látogatók azonosítását az IP-cím és a látogatás időpontja segítségével) kb. 1 hónap után automatikusan töröljük. Nem tesszük közzé és nem osztjuk meg másokkal, de időnként ellenőrizzük őket a hibák és a külső támadások azonosítása végett.
  • Hekkertámadás esetén (beleértve a bizonyított sikertelen támadásokat is) a naplójegyzéket, az IP-címet és a látogatás időpontját, a küldött és fogadott adatokat megőrizhetjük a kiszabott időn felül is, és megoszthatjuk az illetékes hatóságokkal vagy internetszolgáltatókkal.